godnatt mina fina :)

-

SNYGGA ELLER BARA RIKTIGT TRÅKIGA?


RUBRIKER ÄR FORTFARANDE ÖVERSKATTAT

hej mina fina.

har precis kommit hem från körskolan vilket för ovanlighetensskull gick åt helvete. dock har jag blivit en jävel på kustvägens raksträcka :) idag ska jag först plugga som aldrig förr, sen passa barn.

XOXO ♥

ÅNGEST

det är så logiskt
alla fattar utom du
du har inte en aning
att jag tänker på dig precis just nu

BUD PÅ ATT KÖPA


ROSA BANDET

läste precis på blondinbellas blogg att det har kommit en rosa band-armband. förutom att det var jävligt snyggt kan det faktiskt rädda liv. då både min farmor och mormor dog i cancer känns det som en självklarhet för mig att köpa ett. finns på guldfynd för 69 kr.

bud på att köpa ett till carolina också så hon inser konsekvenserna av sin jävla rökning :)



bilden är tagen av blondinbella som har tagit den av linnherbertsson.

SEGT

nu sitter jag på min allmänt jättesega datakunskap och gör massa överskattade word-uppgifter :( riktigt segt. nu kommer min kära lärare så nu ska jag bege mig :)

take care mina fina.


FINA


SJUK

skrev aldrig mer igår :(

idag har varit den sämsta dagen på mycket länge. har feber, ont i halsen och är allmänt jätteseg vilket innebär att jag nu ska gå och lägga mig och ringa maja :)


INTERVALLTRÄNING

nu är jag så jävla trött på min kära uppsats att jag skulle kunna spy på den. men eftersom att jag mer än gärna skulle vela lämna in den på tisdag så hoppar jag det och intervalltränar istället.

skriver mer sen :)


PLUGGAR SOM EN JÄVLA JUDE!

idag ska jag plugga som en jävla jude vilket kommer resultera i kass uppdatering.
men vi höres förmodligen senare :)


WE USED TO BE FRIENDS

jag måste få utlopp för mina känslor och varnar därför känsliga läsare :)

du är förfan lika dum som du ser ut om du helt seriöst tror att vi kan bli vänner efter allt som har hänt. jag är sjukt medveten om att det var jag som dumpade dig, men vi vet båda två att det var ditt fel. jag fattar inte ens hur du kan tänka tanken på en vänskap mellan oss, vi kan förfan inte ens vara i samma rum utan att bråka. vilket även det bevisar att du faktiskt är riktigt körd :)

jag erkänner, det var riktigt jobbigt träffa dig. men verkligen inte så att jag ens skulle tänka tanken på att ta upp kontakten igen och ännu mindre besvara att du vill det. för er som inte känner mig, har jag en stolthet som inte är av denna värld.



nu ska jag gå och ta äckligt mycket rosa läppglans innan jag röker ett helt jävla packe cigg på väg till bussen :)



STAN OCH BIO

hemma efter ännu en dag i staden. ikväll blir det bio med min fina vickie :)

dagens inköp:


FREDAG FFS :D

förlåt för ännu sämre uppdatering men igår var en dag med extremt blandade känslor. alltså ingen bra bloggdag.

idag körde jag först till trelleborg vilket gick åt helvete. det låter sjukt, men jag kan verkligen inte bromsa. efter det begav jag mig till skolan där vad som kan ha varit årets händelse inträffade: jag, carolina och vickie sitter och pratar om registreringsskyltar. carolina säger att hon inte tycker att man ska få ha kkk om man inte får ha kuk och precis i den sekunden kommer vår historielärare och tror att vi sitter kvar efter skolan och snackar om rasismen (vi pratar om det på historian nu) och berömmer oss för att vara ambitiösa som sitter kvar efter skolan en fredag och snackar om det :D haha. inte för att det lät så jävla roligt nu men det kan vara bland det ballaste på länge faktiskt!!

LOVE



BESTÄLLD


OCKSÅ FÖR JÄVLA BRA


JAG VILL HA EN FEJKAD PÄLSMÖSSA!


inte för att denna är fejk, men ändå. så jävla fin!

FÖR JÄVLA BRA


RUBRIKER ÄR SJUKT ÖVERSKATTAT!

satt uppe ganska jätte förlänge igår vilket resulterade i att jag verkligen inte pallade gå upp imorse och tog en, enligt mig själv, mer än välförtjänt sovmorgon. gick iaf dit så jag kunde göra vårt kära historieprov, vilket faktiskt kändes rätt bra.
efter det begav jag mig till bilskolan med vickie för övningskörning och teoriplugg.

körningen börjar ta sig nu faktiskt. speciellt om man bortser från att jag råkade köra på fel sida vägen och fick ig på 2/2 teoriprov idag :)





PLUGGAR SATAN!

förlåt för dålig uppdatering men jag har haft äckligt mycket att plugga :(

nu har jag precis kommit hem från mina barn. till imorgon borde jag ha skrivit en historisk artikel, en uppsats om august strindberg och kunna mitt prov men det går sådär (läs: jag har inte ens börjat på något av det) men seriöst, strindberg levde för mer än 200 år sen och är allmänt jätteointressant så egentligen borde jag få slippa det. resten är bara sjukt överskattat.

men ja. nu ska jag plugga satan!




BESTÄLLT!


JAG KOMMER VERKLIGEN ALDRIG ATT FÅ KÖRKORT!

övningskörningen gick åt helvete. jag inledde med att bryta nyckeln och avslutade med att köra in i en stolpjävel så att backspegeln blev helt fucked up.

nu ska jag spela guitar hero med min kära broder.


PRECIS LIKA OINTRESSANT

gårdagen spenderades hos padde med julia, martin, mackie och dolf.
även där lagades det tacos så nu har jag blivit en jävel på att steka nötfärs :)

idag ska jag bara plugga satan och övningsköra.


ALLMÄNT OINTRESSANT


gårdagen spenderades med vickie och carolina. vi lagade tacos och tog det allmänt lugnt vilket var välbehövligt och för jävla skönt.

nu ska jag käka frulle.




JAG KOMMER ALDRIG ATT FÅ KÖRKORT!

-

LEDIG

godmorgon fan!

just nu sitter jag och käkar min fjärde varma macka, vilket inte heller är jättenormalt fortfarande med tanke på min storlek. men vad fan. riktigt puligt är det iaf!
om en timme ska jag övningsköra, vilket ska bli sjukt ballt. jag älskar min körlärare, hihi. idag ska pappa också följa med så att jag kan utveckla min körning här hemma också. han ser lite nervös ut faktiskt, hihi.

efter det kommer carolina och vickie hit så ska vi göra en projektplan till vårt kära projektarbete som ska vara inlämnat på måndag.

skriver mer sen.

PUSS ♥

PROMENAD

nu ska jag gå en romantisk strandpromenad med min fina carro :)

skriver förmodligen mer sen.


NOVA LUND


Kom precis hem från en trevlig dag på nova lund med vickie, annars har dagen varit ganska ohändelserik.
Dock måste jag erkänna att vi har sjukt sämst lokalsinne. Ditvägen gick faktiskt rätt bra för att vara oss, men hemvägen var inte att leka med.

Shoppingutbudet var ganska begränsat men fick med min följande iaf:






JAG ÖNSKAR ATT NI FÖRSTOD HUR BRA NI ÄR!


HADE INTE HELLER SUTTIT HELT FEL!



MÅNDAG

fick sluta redan fem i halv 10 idag. dock finns det ingenting att göra hemma så tidigt så jag och carolina åkte in till stan. hon köpte två armband annars hände det inte jättemycket.
nu har jag precis käkat och nu väntar en välbehövlig powernap innan det vankas barnpassning.


gårdagens shopping:






STAN

Som kompensation för att det inte blev någon stan med Vickie i fredags åker jag dit med mamma idag istället.
Vill hitta sakerna i föregående inlägg :)

Vi höres sen!


KILL BILL

Sjukt seg efter gårdagen så kvällen har tillbringats hemma med mina kära familj. Nu ska vi se kill bill :)
Ha en bra lördagskväll!

HADE INTE SUTTIT HELT FEL!


DET ÄR FAN INTE NORMALT

jag är en jävel på att kränga och käkar ofta lite för mycket. men idag har det seriöst varit kris. jag började dagen med två vuxen-portioner pyttipanna med 3 stekta ägg och precis käkade jag en hel jävla familjepizza och ett halvt vitlöksbröd själv. det är fan inte normalt för en tjej på 1.55.

UTGÅNG

nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar. efter det ska jag duscha och bestämma kläder inför kvällens bravader sen vidare till nathalie för att göra mig i ordning. efter det bär det av till danne på förfest för att sedan avsluta det hela med utgång på ice :)

nu blev middagen klar. sweet!


FUCK YOU


POWERWALK

vickie var sjuk så det blev ingen stan. istället ska jag ut och powerwalka :) det har blivit lite för mycket chips och dippa till frulle och lite för lite träning på senaste för att detta ska hålla i längden.

vi höres sen :)

FREDAG

nu sitter jag vid min kära data med ett glas oboy och väntar på att vickie ska vakna. när hon har fått tummarna ur röven och gjort det ska vi till stan. dock blir det ingen jättelång runda för vid 3 ska jag passa barn :( sen ikväll blir det förmodligen utgång.


9/9-09

ändå rätt fett datum idag, hihi. förutom datumet är dagen inte jättefet. borde stigit upp vid halv 7 men jag var för jävla trött efter 3 timmars sömn så det gick mindre bra. hade en lektion sen åkte jag hem och powernapa i lite för många timmar. fick cykla som en jävla jude till körskolan men hann i tid med hela en minuts mariginal.
körningen i sig gick dock inte så jävla bra :( nu känner jag själv att detta går utför och att jag är på väg till verkligen ingenstans så med detta säger jag istället hejdå. hejdå.


GÅRDAGEN

gårdagen bestod av en äckligt dryg datakunskaps lektion, inspark för ettorna och insparksfest!
efter datakunskapen begav jag mig hemåt och tog en powernap. efter det var det bara att återvända till skolan för att sparka in ettorna. det är verkligen heeelt sjukt hur villig man kan vara för absolut ingenting men kul var det iaf.
på kvällen var det sjukt blandade känslor. för det mesta roligt men samtidigt väldigt jobbigt. på ett sätt känns sättet hon behandlar dig på när du inte är där för jävla bra men på något annat sjukt fel. folk som känner mig vet vad det handlar om och det räcker :)



DATAKUNSKAP

nu sitter jag på min äckligt dryga datakunskap och dör av uttråkadhet :(
det ända som håller mig vid liv just nu är att fest som fan ikväll! :D wheeeeej! FREDAG HELA VECKAN!!

hejhej!


CSI

nu sitter jag och kollar csi med mina kära föräldrar. sjukt bra, dock rätt osmakligt.
när detta är slut ska jag tända massa ljus, plugga teori och lyssna på sexy bitch!

vi höres imorgon :)

JAG ÄR SÅÅ LYCKLIG :D


GE MIG :(



en halvbra måndag

sjukt dryg början på dagen. började med svenska där vi fick "sluta" (jobba på valfri plats) tidigare än vi skulle vilket drygade ut min håltimme till nästan 4 timmar. åkte till stan och käkade med carolina. riktigt puligt! efter det hittade jag mina ideal vantar och jag trodde seriöst jag skulle dö av lycka. från början köpte jag dom förra året, sen ångrade jag mig så vickie fick dom sen ångrade jag mig igen men hon vägrade sälja tillbaka dom den jäveln :(  men det är en annan hstoria. iaf så var dom nersatta till 20:- och då trodde jag att jag skulle dö av lycka en gång till :D denna gången överväger jag att behålla dom också faktiskt :)

men nu ska jag käka med min kära fader!







IBLAND BLIR MAN OROLIG

efter lite för mycket tid spenderad med mina kära föräldrar satte jag mig vid datan och skulle visa ett par skor för dom istället (nej, dom var faktiskt inte rosa) så berättar pappa att han har haft ett par orange plattåskor och permantetat hår.. ibland blir man orolig.

SÖNDAG

kom precis hem från vad som skulle ha varit en powerwalk med nathalie. dock var det mer en långsam promenad med en jävla massa rökpauser :) men det är så det ska vara.

nu ska jag vara lite social med mina kära föräldrar.

hejdå!

ÄNDÅ


DET ÄR SÅ MAN BLIR TÅRÖGD!


MÅR FÖR JÄVLA BRA!

YOO :D

jag var också tvungen att skaffa en blogg. bara för att liksom.. jag måste säga att jag mår för jävla bra :D jag har nog fan aldrig känt såhär dom senaste 4 åren. nog inte för att någon jävel bryr sig men ändå.

men nu jävlar ska jag bege mig.

TJING TJONG I VICKIES KALSONG! hihihihihihihi


RSS 2.0