MIN FOTOGENISKA TALANG ÄR INTE ATT LEKA MED


BESTÄLLDA :)


JAG KAN OM JAG VILL

idag har jag kommit fram till att jag ska bli blodgivare, skänka gamla/kläder jag inte använder till flyktingbarnen i hököpinge och att jag ska bli isbjörns fadder när jag får fast inkomst. + att jag ska laga mat till min kära familj om exakt 2 minuter.

sjukt hur vis jag kan vara :)

GÅRDAGEN VAR DET SJUKASTE PÅ LÄNGE

avslutade gårdagen med att kalva, började dagen med att kalva. ni får lite mer konkret fakta om gårdagen när jag mår bättre, om jag mår bättre dvs. just nu känns det rätt långt ifrån :)

höres sen bitches.


PULIGT



vivistyle.se

SJUKT CHILL DAG

har prov idag som jag inte ens har börjat plugga på så jag la ner alla tankar på att gå till skolan och sitter förtillfälligt och kränger istället :) det är nice. dock har jag seriösa planer på att bli klar med min del av vårt PA-arbete idag så mina bitches blir glada.

skriver mer sen.


GODNATT FAN :)

i wanna be with you
it's crazy but it's true
and everything i do is for you
i wanna be with you.



ÅNGEST

jag kan verkligen inte bestämma mig om jag vill vaccinera mig mot svininfluensan eller inte. jag pallar inte ligga i respirator och andas med konstgjord lunga men jag pallar ännu mindre gå baklänges resten av mitt liv. vad fan gör man då?


JÄVLAR VAD JAG SKA BÖRJA SPARA :)


MINNEN


isa och jag, 15 år.

DAGENS HÖJDPUNKT

haha, var precis ute och powerwalkade med vickie och utan att egentligen tänka på det började vi prata sex. vad vi inte märkte var att vi hade ett annat promenerande par i röven, men det var nice. jag tror dom blev glada :)


RSS 2.0